Stålhallar

Vi bygger stålhallar i Stockholm

Stålhallar används inom en lång rad områden. Det kan handla om lager, butiker, maskin- eller verkstadshallar, garage, idrottsanläggningar och mycket annat. Eftersom stål är så starkt men samtidigt lätt kan en stålhall göras mycket stor med förhållandevis lite material. Till skillnad från andra material är det också mycket hållbart över tid och har en betydligt längre livslängd än en liknande byggnad i exempelvis trä.

Vi hjälper till att planera och bygga stålhallar i hela Stockholmsområdet och Mälardalen. Vi har decennier av erfarenhet av att bygga större stålkonstruktioner och har både utrymmet och maskinerna för att tillverka alla delar till er stålhall. Modulerna tillverkas i vår verkstad och fraktas sedan till byggplatsen för att monteras på plats. Att bygga en stålhall är ett både prisvärt och miljösmart sätt att få många kvadratmeter verksamhetsyta på kort tid.

Kontakta oss idag om du har planer på att låta uppföra en stålhall i Stockholm och vill ha professionell och dedikerad hjälp genom hela projektet!

stålkonstruktioner stockholm

En flexibel och pålitlig samarbetspartner

Med oss vid er sida får ditt företag eller organisation en pålitlig samarbetspartner som alltid går hela vägen för att ni som uppdragsgivare ska få precis det ni är ute efter. Förutom att vara flexibla och lösningsorienterade hjälper vi gärna till med rådgivning kring material och utförande. Vi har deltagit i bygget av åtskilliga stålhallar, både i Stockholm och övriga Sverige, och vi vet vad som krävs för att göra en byggnad så funktionell, hållbar och kostnadseffektiv som möjligt.

Vare sig ni är ute efter att bygga upp en lagerverksamhet, en padelhall, en butik, mässhall eller något annat så är vi företaget att kontakta. Hos oss finns den samlade kompetensen, erfarenheten, utrymmet, maskinerna och fordonsflottan för att göra verklighet av ert drömprojekt.

Stålhallar för alla ändamål