Bygga Padelhall

Bygga padelhall i Stockholm

Padelhallar är ett utmärkt exempel på när den stora ytan och takhöjden i en stålhall kommer väl till pass. Padel är en ung motionsform i Sverige, men sporten har vuxit enormt i popularitet under åren sedan den första padelbanan byggdes i Sverige i slutet av nittiotalet.

Framför allt är det väl under de senaste tio åren som allt fler svenskar fått upp ögonen för padel, och det är inte svårt att förstå dess popularitet - padel är lätt att lära sig och dubbelformatet gör att man kan träffas i grupp och få lite trevlig social samvaro samtidigt som man rör på sig.

Är du intresserad av att bygga en padelhall i Stockholm? Kontakta oss idag!

stålkonstruktioner stockholm padel hall

Svårt att få tag på padeltider i Stockholm

Den ökade populariteten har dock, inte oväntat, medfört att det kan vara väldigt svårt att få tag på en ledig padeltid i Stockholm för den som inte är ute minst en vecka i förväg. Helt klart är det så att det behövs fler padelhallar i Stockholmsområdet, så går du och drömmer om att starta en padelverksamhet så är du helt rätt ute. Oavsett väderstreck kommer en padelhall alltid att vara ett välkommet tillskott i Storstockholm, och vi hjälper dig gärna att göra verklighet av dina planer på en padelhall.

Vi hjälper dig hela vägen till en färdig padelhall

Med vår erfarenhet och kompetens kan vi tillsammans med dig anpassa dimensionerna för era ändamål. Det är mycket att tänka på när man ska bygga en padelhall: förutom antalet banor ska även andra ytor planeras in, som reception, cafeteria, butik och kanske ett gym, ett café eller en restaurang. Med den stora takhöjden kan en del av padelhallen enkelt byggas i två plan vilket ger en kraftigt ökad golvyta.

Det vanligaste när man bygger en padelhall är att man låter en entreprenör ta hand om byggandet av själva hallen, och sedan anlitar ett specialiserat företag för att bygga själva banorna. Med vår erfarenhet av stålkonstruktioner kan vi dock vara behjälpliga vid båda projekten. Vill du veta mer, eller träffa oss för ett förutsättningslöst möte kring uppförandet av en padelhall i Stockholm, varmt välkommen att kontakta oss!

stålkonstruktioner stockholm padel

Vi bygger din padelhall i Stockholm