Om oss

Ett erfaret företag med sikte på framtiden

Välkommen till ett väletablerat företag inom stål- och smidesbranschen. Vi har varit verksamma i många år och har utvecklats till att bli en bred, stabil och pålitlig partner inom stålkonstruktioner och byggnadssmide i hela mellersta och östra Svealand.

Många av våra uppdragsgivare finns i Stockholm, där vi är behjälpliga vid både större och mindre projekt. Vi tillverkar, levererar och monterar stålkonstruktioner för moderna byggnader där det ställs höga krav både på kvalitet, säkerhet och miljö. Vi strävar alltid efter att utveckla oss själva och branschen mot en framtid där såväl våra byggnader som vi människor gör ett mindre klimatavtryck.

Kontakta oss idag om du vill veta mer om oss och vad vi erbjuder!

stålkonstruktioner stockholm om oss

Kunden - vår värdefullaste tillgång

Vi finns till för våra kunder och vi avslutar inte ett projekt förrän uppdragsgivaren känner att de fått vad de beställt och betalat för. Detta tummar vi inte på, utan det är grundplåten i varje projekt vi tar oss an. Detta gagnar inte bara våra kunder utan även oss, eftersom det gör att de som anlitat oss återvänder nästa gång de är i behov av den typ av tjänster vi tillhandahåller. Är du intresserad av att se referenser på tidigare uppdrag, kontakta oss så löser vi det!

Kvalitativa stålkonstruktioner sedan 1969