Byggnadssmide

Professionellt byggnadssmide i Stockholm

Vårt företag har varit synonymt med högkvalitativt byggnadssmide sedan slutet av sextiotalet, då vi startade vår verksamhet i Västerås. Genom åren har vår kunskap, erfarenhet och även vårt geografiska uppdragsområde bara vuxit och sedan många år är vi även väletablerade inom byggnadssmide i Stockholm med omnejd och på många andra platser runt om i Mälardalen.

Våra kunder är ofta företag inom byggbranschen, där vi kan stå till tjänst med många typer av tillverknings- och monteringsarbeten i bland annat stål, rostfritt och aluminium. Det kan handla om tillverkning och montering av stommar, pelare, räcken, galler och mycket annat. Självklart tar vi oss inte bara an större projekt, utan kan även hjälpa dig som är privatperson om du behöver hjälp med ett mindre projekt som en båtbrygga eller ett trappräcke i smide.

Varmt välkommen att kontakta oss om du behöver professionell hjälp med byggnadssmide i Stockholm!

stålkonstruktioner stockholm byggnadssmide

Komplett maskinpark

Vi har utrymmet och maskinerna som behövs för att kunna erbjuda det mesta inom byggnadssmide även i stor skala. Våra maskiner, klipper, skär och bockar i plåt, stål och aluminium med stor precision. Våra drygt tjugotalet anställda har alla erforderlig utbildning och certifiering och vi är dessutom ett företag som satsar mycket på vidareutbildning, för att se till att de som jobbar hos oss har en trygghet i att alltid vara uppdaterade både inom sitt gebit och i frågor kring säkerhet och arbetsmiljö.

Med rätt att CE-märka

Som beställare av byggnadssmide eller andra stålkonstruktioner är det mycket viktigt att du väljer en tillverkare och leverantör som kan garantera att produkterna uppfyller de krav som är uppställda kring hälsa, miljö och säkerhet, det vill säga att de är CE-märkta och godkända för att levereras och användas inom EU.

Vi innehar de certifikat som innebär att vi har rätt att testa och CE-märka våra produkter. Det innebär att de varor vi levererar till dig uppfyller alla EU:s krav och är säkra att använda i ditt projekt.

Din partner inom byggnadssmide